Eilen lähdettiin metsästämään ensisijaisesti leipää ja ehkä sitten muitakin elintarvikkeita. Edellinen kerta oli hirveä pettymys. Emme löytäneet mitään, muuta kuin yhden kaupan oman kauppakassin tiukasti sidottuna, emme heidän perinteisiä siivousfirman merkinnöillä olevia jätesäkkejä. Otimme kauppakassin ja ajattelimme, että se on sitä, mitä haimme, koska läpi tuntui selkeästi yksi orsileivän mallinen esine.

Kotirappuun päästyämme saaliimme paljastui roskiksi, roskiksi, ja pilalle menneiksi ruoantähteiksi taukohuoneesta. Orsileipä oli selkeästi homeessa ja aika monena pienenä palana. Ei siis mitään jäänyt käteen.

Seuraavana iltana piti lähteä tarkistamaan, olisiko sinne nyt tullut mitään mielenkiintoista. Ei ollut edes kauppakasseja jätesäkeistä puhumattakaan.

Hetken neuvoteltuani Sukeltaja-Sepon kanssa päätin tarkistaa erään Sekatavara&syömisaine-kaupan, jossa emme ikinä olleet vierailleet.
Biojäteroskiksessa oli erittäin syvällä sotkettuna paljon kasviksia, en ottanut. Toisessa vastaavassa oli muutama hassu irtoleipä. En ottanut.

Tavararoskis alkoi houkuttaa. Se oli erittäin täynnä. Päällimmäiseksi oli kumottu tietysti kaupan isot natsa-astiat. Niistä selvittyäni oli vastassa tuplajätesäkki, jonka sisällä oli puhdasta tavaraa ja paperiroskaa.

Otin nopean silmäilyn jälkeen mukaani puhtaan pannulapun, lasten muovisen miekan tuppineen ja auton lumiharjan. Viimeisin tuli oikeasti tarpeeseen, joten anteeksi koska pienensin jo toisenkin kaupan myyntiä.

Leivän nälkä on silti edelleen, edellisiä on jäljellä yksi paketti pakkasessa :o