Muuten, niitä leipiä jotka joskus vannoin vielä syöväni, niin niitä syötiin semmonen parisen kuukautta. Ja hyviä olivat! Pakkasesta sulamaan, joskus pelkiltään, joskus paahtimen kautta, ja parempia olivat melkein kuin kaupasta ostetut! Ei tarvinnut moneen moneen viikkoon laittaa leipää ostoslistalle. Sinne menee vain sellaista, mitä ei dyykkausreissuilta saa oikein mitenkään tai mitä ei pysty ottamaan.

Viime reissulta löytyikin lähes oikea aarre. Yhteensä kilo "lounassämpylöitä", jotka olivat laktoosittomiakin vielä, ja eivät ollenkaan sellaista ilmavaa huttua vaan melkoisen kiinteitä, aivan ihania.
Lisäksi löytyi Lapin rieskaa, joka on meillä lähes herkkua.
Otin myös 400g vihreitä viinirypäleitä, jotka olivat aivan priimaa taskulampun valossa, ja ne olivat ainoat jotka pesin dyykkireissun saldosta. Ne kyllä pesen aina kun sellaisia olen ostanutkin.
Huippulöytö oli meille sekasyöjille 800g nauta-sika-jauhelihaa. Paketit ehjät, kaasut tallella, väri ok, päiväystä jäljellä noin puolitoista viikkoa. Vika oli siinä, että tehtaalla oli kone muovittanut kaksi pakettia yhteen ja toisesta puuttui lisäksi tarralappu tietoineen. Kaksi 400g rasiaa ilmaiseksi!

1474347.jpg

Dyykkaajalla on joulu joka viikko, jos hyvin käy ;)